Dag 2
29 augustus 1992 - Cairo, Egypte
Ongeveer om 11:30 uur opgestaan en hebben we ons aangekleed en zijn we naar beneden gegaan om te ontbijten. De mensen van het restaurant vonden het niet erg leuk dat wij te laat waren om te ontbijten, maar ja we hadden een lange dag gehad, dus we hadden nog even wat uurtjes gepakt voordat we gingen ontbijten. Voordat we op pad gingen hebben we eerst geld gewisseld in het hotel.
Daarna zijn we met een taxi naar het Egyptisch museum gegaan. Dit was echt levensgevaarlijk! Alle auto’s en taxi’s rijden Kris Kross door elkaar en ze toeteren aan alle kanten en de auto’s zagen d’r uit alsof ze met touwtjes aan elkaar gehouden worden. Nadat we het museum hadden gezien zijn we naar het Hilton Hotel gegaan en daar hebben we wat gegeten. Daar waren we met z’n vijven en toen we eenmaal terug waren in het hotel hebben we ma en pa even gebeld om te melden dat we goed aangekomen waren en hoe de eerste dag was verlopenen dat was rond 17:15 uur om 20: 00 hadden we met Erna beneden afgesproken. Hier heeft iedereen wat over zichzelf verteld en hebben we ook de reis besproken.